KROVINOVIĆ, BREKALO I MIŠIĆ NOVA LICA U U-21 REPREZENTACIJI

KROVINOVIĆ, BREKALO I MIŠIĆ NOVA LICA U U-21 REPREZENTACIJI

Hrvatska U 21 arhiva

Izbornik U-21 reprezentacije Nenad Gračan pozvao je naknadno trojicu igrača za predstojeće okupljanje za odlučujuću kvalifikacijsku utakmicu protiv Švedske.

Mladoj reprezentaciji danas će se na okupljanju pridružiti Filip Krovinović, Josip Brekalo i Josip Mišić, odlučio je izbornik Gračan nakon što je ostao bez petorice ranije pozvanih igrača. Zbog povreda su otpali Ante Ćorić, Domagoj Pavičić i Ivan Fiolić.

Na okupljanje U-21 reprezentacije neće ipak doći ni Fabian Benko, vezni igrač Bayerna, koji je protekloga tjedna najavio dolazak u mladu reprezentaciju.

“Žao nam je zbog takvog raspleta jer je uloženo puno truda od strane HNS-a kako bismo Benka dobili pod našu zastavu. HNS će poštovati odluku obitelji Benko da se još nisu odlučili za koju reprezentaciju žele igrati jer je očigledno pritisak pod kojim ovu odluku donose, iznimno velik, i naša mu vrata i dalje ostaju otvorena, no stav HNS-a je jasan – u hrvatskoj reprezentaciji želimo vidjeti samo one igrače koji će za nju igrati i boriti se svim svojim srcem i dušom, kao što su to nekad činili braća Kovač, Šimunić ili danas Rakitić “, kratak je bio tehnički direktor HNS-a dr. Romeo Jozak.

Hrvatska gostuje u Švedskoj 10. listopada, a pobjeda joj donosi prvo mjesto u skupini i direktan plasman na Europsko prvenstvo 2017. godine.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.