Krstanović: “Za propali transfer u Varese saznao sam na putu za Italiju”

Krstanović: “Za propali transfer u Varese saznao sam na putu za Italiju”

Ivan Krstanović konačno je otkrio kada je i kako saznao da ipak neće ostvariti inozemni angažman u talijanskom Vareseu...

Ivan Krstanović/Foto: www.nk-rijeka.hr

Ivan Krstanović već je u prvoj utakmici pokazao kako će Zadru biti veliko pojačanje, a u svom je debitantskom nastupu za momčad Igora Štimca uspio i poentirati, realiziravši kazneni udarac.

Negdašnji napadač Zagreba, Dinama i Rijeke novinarima je otkrio i zašto na koncu nije uspio ostvariti inozemni angažman.

“Na stolu sam imao dvije ponude iz Rusije, jednu iz Njemačke i onu moldavskoga Šerifa. No, sve su one bile do kraja ove sezone. Iz ruskog Arsenala i sada me ne prestaju zvati, ali ne želim se zadovoljiti takvim kratkoročnim ponudama”, rekao je Krstanović Goalu.

Jedno je vrijeme najrealnija bila ponuda talijanskoga Varesea, čiji dres nosi i Antonini Čulina. “S Vareseom je sve već bilo dogovoreno, krenuo sam na put kad me Čulina negdje kod Verone zvao i javio da je predsjednik, s kojim sam dogovarao uvjete, podnio ostavku. Kasnije su pokušali progurati razne kompromise i zahtjeve, zbog čega sam morao odustati od transfera.”

Sa sadašnjim šefom Štimcem vrlo je dobro već surađivao u NK Zagrebu. “S Igorom sam uvijek imao jako dobar odnos i o njemu mogu reći samo najbolje. Imao sam i ponude nekih drugih klubova iz HNL-a, ali Štimcu sam obećao – ako ne pronađem inozemni angažman – doći u Zadar. To sam i ispoštovao. Prvenstvo ne bih previše prognozirao, niti ikoga otpisivao – jedino je sigurno da će biti neizvjesno. No, vjerujem da ćemo mi zadržati prvoligaški status.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.