Krunoslav Simon: ‘Sigurno se vraćam u Zagreb’…

Krunoslav Simon: ‘Sigurno se vraćam u Zagreb’…

foto: HKS

Hrvatski košarkaški reprezentativac Krunoslav Simon profesionalni je košarkaš koji trenutno igra u milanskom klubu EA7 Emporio Armani.

“Meni je druga sezona tu i stvarno mogu reći kad bi me netko potjerao iz Hrvatske, iz Zagreba ja sam uvjeren da bi mi ovo bio drugi grad. Cilj mi je da još igram na ovom najvišem nivou, a nažalost u Hrvatskoj u klupskoj košarci to nije moguće. Ipak kad završim karijeru sigurno se vraćam u Zagreb”, rekao je Simon za HRT tv voditeljici Željki Ogresti.

U klubu čiji je vlasnik poznati modni dizajner Giorgio  Armani Simon otkriva kakva je klupska atmosfera: “U klubu je odlično. Mogu samo najbolje stvari reći o klubu. Oduševio sam se. Nisam imao puno informacija jer nije bilo toliko Hrvata koji su igrali u Milanu, ali ugodno sam se iznenadio.”

Kruno je ukazao i na atmosferu u reprezentaciji rekavši: “Ovi momci koji sad dolaze su stvarno odlični igrači, a super su i van terena pa je dosta lako prihvatiti.”   I za kraj ističe kako mu je  ipak najveći žal, simbolično to  nazivajući ‘Ahilova peta’ ,  što nikad nije osvojio medalju s reprezentacijom.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.