Krznar: “Špacine izraze shvaća samo on”

Krznar: “Špacine izraze shvaća samo on”

Damir Krznar je zbog bolesti Zorana Mamića najavio sutrašnji derbi i istaknuo se nepristojnom izjavom o Stanku Poklepoviću...

Dinamo je u velikim problemima uoči derbija, te će u Splitu nastupiti bez Soudanija, Pivarića, Muse, Antolića, Sose, Pavičića i Husejinovića. Zbog bolesti na put s momčad nije otišao ni Zoran Mamić, ali do utakmice će doći. Derbi je najavio njegov asistent Damir Krznar: “Nadam se da će biti utakmica kakva je prikladna za najveći derbi. Posljednjih nekoliko splitskih utakmica bilo je lijepo i svi bismo htjeli da opet bude tako. Mi imamo veliku prednost i u Splitu možemo uživati u igri. U Hajduku se posljednjih nekoliko tjedana događaju lijepe stvari, a najvažnije je da se opet priča o nogometu. Mi ćemo nastupiti u sustavu 4-2-3-1. Vraćaju se Pinto i Sigali.”

Nastavio je o Stanku Poklepoviću: “Veselim se njemu. Igrao sam protiv njegovih momčadi i slušao sam njegova predavanja na Akademiji HNS-a. To je uvijek bilo spektakularno jer je riječ o zanimljivoj osobi koja voli prenijeti znanje i iskustvo.”

Sljedećom izjavom Damir Krznar je osramotio sebe i Dinamo: “Špacine verbalne izraze vjerojatno shvaćaju samo on i jedan koji je odavno umro.” Ostalo je nejasno dali se ovo odnosi na Tomislava Ivića ili Antu Mladinića, no u svakom slučaju takvo ponašanje nije prikladno za sportskog djelatnika.

Ne boji se poraza: “Dinamo će na Poljudu igrati kao i u svim ostalim utakmicama. Poraz je dio sporta, pa smo spremni i na to. No, ne sutra ili sljedećeg tjedna. Najveća prednost Hajduka je vrhunska atmosfera. Dinamo s remijem nebi bio zadovoljan jer mi uvijek moramo igrati na pobjedu. Najbolji pojedinci kod Splićana su Balić i Vlašić, koji su budućnost hrvatskog nogometa. Špaco ima mladu momčad u kojoj se još vidi utjecaj Igora Tudora.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.