Kukoč odbio poziv BIH reprezentacije i okrznuo Kovača

Kukoč odbio poziv BIH reprezentacije i okrznuo Kovača

Tonći Kukoč komentirao je ponovno nepozivanje u reprezentaciju te odbio mogućnost da u budućnosti zaigra za Bosnu i Hercegovinu.

Tonći Kukoč

Tonći Kukoč, igrač bugarskog CSKA, a nekada Hajduka, poručio je Kovaču, ali i cijelom nogometnom savezu da jedan čovjek odlučuje tko može igrati za reprezentaciju. Također, odbio je poziv  nogometnog saveza Bosne i Hercegovine da se pojavi u Zenici u lipnju, gdje bi BiH trebala igrati kvalifikacijsku utakmicu protiv Izraela. Praksa nogometnog saveza BiH je takva da poziva potencijalne reprezentativce na okupljanja kako bi osjetili atmosferu i obavili razgovore s izbornikom i čelnim ljudima saveza.

Kukoč je već otprije poznat po provokacijama, ali te provokacije su isto tako odraz nemoći da se u nogometu nešto promjeni jer sve već funkcionira po unaprijed postavljenim pravilima. Sljedeću poruku usmjerio je prema savezu BiH, čelnom čovjeku Hrvatskog nogometnog saveza Zdravku Mamiću te izborniku Niki Kovaču: “U Bosnu mogu doći jedino da naučim njihove bekove kako se igra. Zna se za koju reprezentaciju trebam igrati. Pitanje stoljeća glasi: “Hoće li Kovač konačno izaći iz sjene Zdravka Mamića i objaviti popis koji on želi?

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.