Kukoč seli na Zapad: “Povratak u Hajduk ne dolazi u obzir”

Kukoč seli na Zapad: “Povratak u Hajduk ne dolazi u obzir”

Tonći Kukoč vratit će se u Hajduk i igrati besplatno - na kraju karijere...

Tonći Kukoč/Foto: Transfermarkt

Tonći Kukoč završio je svoju bugarsku nogometnu epizodu. Mladi hrvatski defenzivac bio je primoran napustiti propali CSKA, a sljedeća destinacija 24-godišnjeg Splićanina trebala bi biti nešto zapadnije.

“Ne mogu vjerovati da tako veliki klub poput CSKA-a odlazi u amatersku ligu. No, bugarska država ne oprašta. Da je kod nas pravna država takva minimalno pet klubova odmah bi letilo iz lige”, kazao je Tonći u razgovoru za Max!

“Roditelji i učitelji u srednjoj i osnovnoj školi svojoj su djeci branili da se druže sa mnom jer sam bio označen kao propalitet. To je moja velika satisfakcija i djeci poručujem da je u redu biti drugačiji! Nastavite vjerovati u sebe, meni se to isplatilo”, poručio je.

Kukoč je potpuno siguran u sebe i samopouzdanje mu je vjerojatno najmanji životni problem. “Ako se toliko vjeruje u Leovca, zašto je onda protiv Talijana Pranjića zamijenio Vrsaljko? Desna noga igra na lijevoj strani u obrani pa je za ljevaka to najveći udarac. Ako dobijem šansu, a dobit ću je – pokaže li se da nije istina ovo o čemu pričam – ostavit ću se nogometa. S Kovačem nemam nikakvih problema, sjest ćemo u četiri oka i sve riješiti”, kaže.

Planira li možda povratak na Poljud? “Povratak ne dolazi u obzir. Ne zato što smatram da sam ‘veći od kluba’, ne daj Bože! Ne dolazim jer ne želim da se u mom gradu govori kako sam došao uzeti novac, da me se vrijeđa… U Hajduk ću se vratiti na kraju karijere i igrat ću besplatno. Brbić je dobar predsjednik, spasio je klub od bankrota, dok Vučević ne zna baš ništa o nogometu. On je kao sportski direktor doveo osam ili devet igrača, a svi su bili promašaji”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.