Kup EHF: Podravka kod kuće protiv Viborga za prestiž

Kup EHF: Podravka kod kuće protiv Viborga za prestiž

Nakon 32:17 za Viborg u prvom susretu, teško je za očekivati neko čudo u uzvratu. Podravka bi morala odigrati daleko iznad svojih mogućnosti.

foto: Twitter/Podravka

Rukometašice Podravke upisale su vrlo visok poraz u prvom susretu trećeg pretkola EHF kupa protiv Viborga i šanse za čudo u Koprivnici su minikalne.

Nakon 32:17 za Viborg u prvom susretu, teško je za očekivati neko čudo u uzvratu. Podravka bi morala odigrati daleko iznad svojih mogućnosti, a Viborg dosta lošije da bi se uopće ukazala prilika za neki ogroman preokret.

Trenerica Snježana Petika svjesna je kako su njezine igračice ogromnim brojem pogrešaka u Danskoj praktički poklonile Viborgu prolaz.

“Iako je bio prisutan veliki trud, upisale smo visok poraz i nismo došle do željenog rezultata. Imali smo puno promašenih zicera, Dankinje su kažnjavale svaku našu pogrešku i zabile su nam puno golova iz tranzicije. Izuzev Vidak, vanjska linija je podbacila”, kaže Petika.

Vidal je u prvom susretu postigla čak 11 pogodaka dok je ostatak momčadi zabio tek šest golova. Ana Debelić očekuje bolji nastup u uzvratu.

“Dankinje nisu bolje od nas za 15 golova. Tamo je dosta škripalo u napadu i morat ćemo popraviti efikasnost u Koprivnici te se u što boljem svjetlu predstaviti svojim navijačima.”

Ivana Kapitanović bila je dobra u Danskoj, a ovdje realno gleda na stvari i smatra kako će Podravka teško do preokreta.

“Nerealno je očekivati da ćemo nadoknaditi ovaj zaostatak, ali pružit ćemo sve od sebe. Moramo igrati puno pametnije, a opet zadržati istu želju.”

Utakmica je u Koprivnici u subotu od 18 sati.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.