Kup nacija u podvodnom ribolovu: Hrvatska druga u Španjolskoj

Kup nacija u podvodnom ribolovu: Hrvatska druga u Španjolskoj

Daniel Gospić, Slaven Čubrić, Petar Prkić i Stjepko Kesić ulovili su 26 riba tijekom petosatnog ribolova

Hrvatska reprezentacija/ Foto V. P.

Hrvatski reprezentativci u podvodnom ribolovu Daniel Gospić (Škarpina Nerezine), Slaven Čubrić (DPS Zagreb), Petar Prkić (Split) i Stjepko Kesić (Tribunj) osvojili su drugo mjesto na Kupu nacija u akvatoriju španjolske Palma de Mallorce. Tijekom petosatnog ribolova Gospić, Čubric i Kesic ulovili su 26 riba – devet vrana, šest drozdova, pet sargi, tri škarpine, dvije salpe te kirnju od 2340 grama što im je donijelo 33910 bodova.

Prvo mjesto pripalo je reprezentaciji Španjolske za koju su lovili Samuel Tomas, Santiago Lopez Cid i Oscar Cervantes sa 59505 bodova. Španjolci su na vagi imali 38 riba – tri murine, strelku, ossm Kavala, devet salpi, dva cipla, četiri vrane, drozda, oradu, šest sargi i tri brancina od kojih je najteži imao 2100 grama.

Treće mjesto u konkurenciji sedam zemalja pripalo je Finskoj sa 24480 bodova. Finci su na zici imali deset cipli, tris alpe i četiri brancina. Cetvrti je bio Portugal, a peta Grcka.

U subotu je na rasporedu Trofej Sebastian Carbonell na kojem ce sudjelovati 40-tak ekipa, a posljednjeg dana u nedjelju lovi se Masters.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.