Kvalifikacije za EP: Mlada nogometna reprezentacija Englesku dočekuje u Vinkovcima

Kvalifikacije za EP: Mlada nogometna reprezentacija Englesku dočekuje u Vinkovcima

Utakmica je na rasporedu u utorak 14. listopada, s početkom u 18 sati, na stadionu Cibalije u Vinkovcima. Cijena ulaznice je 50 kuna

Foto www.hns-cff.hr/Drago Sopta

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija ugostit će odgovarajuću selekciju Engleske u uzvratu doigravanja za Europsko prvenstvo na stadionu Cibalije u Vinkovcima.

Osvajanjem prvog mjesta u svojoj kvalifikacijskoj skupini, Hrvatska U-21 izborila je doigravanje za Europsko prvenstvo iduće godine u Češkoj, a ždrijeb joj je za protivnika dodijelio Englesku. Prva će utakmica biti odigrana 10. listopada na stadionu Molineux u Wolverhamptonu, domu Wolverhampton Wanderersa, s početkom u 18:45.

Uzvrat će biti odigran u utorak 14. listopada, s početkom u 18:00 sati, na stadionu Cibalije u Vinkovcima.

Ulaznice će biti u prodaji od sljedećeg tjedna preko interneta, na službenim stranicama Hrvatskog nogometnog saveza, a na blagajnama Cibalije bit će dostupne od 8. listopada.

Cijene ulaznica iznosit će 50 kuna za zapadnu tribinu i 30 kuna za istočnu tribinu.

U velikom i važnom reprezentativnom tjednu u Slavoniji, ulaznice za dvoboj mladih reprezentacija Hrvatske i Engleske moći će se kupiti i u Osijeku, gdje će A reprezentacija 13. listopada (20:45) ugostiti Azerbajdžan u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine. Isto tako, ulaznice za tu utakmicu moći će se kupiti i u Vinkovcima.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.