Kvalifikacije za Euro: Krenula prodaja ulaznica za utakmicu s Azerbejdžanom

Kvalifikacije za Euro: Krenula prodaja ulaznica za utakmicu s Azerbejdžanom

Jedna osoba može kupiti najviše osam ulaznica, uz popunu osobnih podataka za sve navijače (ime i prezime, OIB i adresa kupca)

Hrvatski navijači/Getty Images

Od utorka su putem interneta u prodaji ulaznice za ogled Europskih kvalifikacija između Hrvatske i Azerbajdžana koji se igra u Osijeku. Nakon briljantne atmosfere koja je nosila hrvatsku reprezentaciju do pobjede i odlične igre protiv Walesa u prošlom kvalifikacijskom ciklusu, Vatreni se vesele novom natjecateljskom nastupu u Gradskom vrtu.

Hrvatska će 13. listopada s početkom u 20:45 sati započeti s ogledom protiv Azerbajdžana, a za taj susret Hrvatski nogometni savez odredio je sljedeće cijene ulaznica:

Jug – 40 kuna
Istok – 60 kuna
Zapad gore – 60 kuna
Zapad dolje – 80 kuna

Ulaznice su u prodaji putem interneta od 1. listopada u 12:00 sati, a mogu se kupiti putem sljedeće poveznice:   Ulaznice

Jedna osoba može kupiti najviše osam ulaznica, uz popunu osobnih podataka za sve navijače (ime i prezime, OIB i adresa kupca). Ostatak ulaznica prodavat će se na blagajnama Sportske dvorane u Osijeku (kod Gradskog vrta) od 8. listopada 2014. do prodaje svih ulaznica.

Ulaznice za ovaj susret će se moći kupiti i na blagajnama stadiona HNK Cibalia u Vinkovcima, također od 8. listopada, gdje 14. listopada mlada reprezentacija igra s Engleskom uzvratnu utakmicu doigravanja za Europsko prvenstvo –

Na blagajnama jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.