25. Višebojsko prvenstvo Hrvatske u ritmičkoj gimnastici u A programu

Laura Božić višebojska viceprvakinja Hrvatske

Laura Božić višebojska viceprvakinja Hrvatske

Laurino vrijeme tek dolazi jer joj je samo šesnaest.

Foto: Klub ritmičke gimnastike LEDA / Facebook

U nedjelju 17.04. 2016, u Areni Varaždin je održano  prvenstvo Hrvatske u ritmičkoj gimnastici.  Natjecale su se 41 gimnastičarka iz devet hrvatskih klubova u četiri dobne kategorije i to svaka sa četiri vježbe.

Porečanka Laura Božić ujedno i hrvatska reprezentativka ponovo je potvrdila svoj status jedne od najboljih hrvatskih ritmičkih gimnastičarki koja je već 10 godina na postoljima svih državnih takmičenja. Laura svojim kontinuiranim radom postaje iz godine u godinu bolja, trenira svakodnevno po tri sata sa svojim trenericama, a ove godine u veljači je nakon Grand prixa ostala deset dana na pripremama u Moskvi gdje je trenirala sa vrhunskim ruskim trenerima i gimnastičarkama.

Svi rezultati s održanog prvenstva:

U kategoriji mlađih kadetkinja medalje su osvojile: 1. Kala Krpan, 2. Marta Otročak, (Leda, Zagreb),  3. Lara Domislović  (Vindija, Varaždin).

U kategoriji kadetkinja medalje su osvojile: 1. Tamara Artić (Vindija, Varaždin), 2. Inga Rukovanjski, (Rondo, Osijek), 3. Barbara Šelendić, (Aura, Zagreb).

U kategoriji juniorki medalje su osvojile: 1. Sunčica Lozić (Marina, Kaštel), 2. Tena Čondor (Zagreb)  3. Ema Kovačić (Vindija, Varaždin).

U kategoriji seniorki medalje su osvojile: 1. Elena Milenković (Vindija, Varaždin), 2. Laura Božić (Poreč), 3. Petra Ribarić (Zagreb).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.