Lawrence Frankopan novi direktor turnira u Umagu

Lawrence Frankopan novi direktor turnira u Umagu

Novi direktor umaškog turnira u sljedećih nekoliko dana trebao bi postati britanski menadžer koji vodi poslove mladih hrvatskih uzdanica, Borne Čorića i Donne Vekić.

Nakon pet godina vođenja ATP turnira u Umagu, Zagrepčanin Vanja Božičković napušta turnir. Čovjeku koji je naslijedio Slavka Rasbergera koji je 20 godina bio vodeći čovjek prvog hrvatskog ATP turnira istekao je ugovor, a gotovo sigurno će ga zamijeniti Britanac Lawrence Frankopan. Božičković je vrlo uspješno vodio natjecanje u Umagu, hrvatska publika imala je prilike gledati neka renomirana strana imena, a dobili smo i drugog hrvatskog pobjednika, Marina Čilića.

Lawrence Frankopan jedan je od vodećih svjetskih menadžera čija agencija ima sjedište u Londonu. U redovima tenisača njegovo najzvučnije ime je pobjednik Australian Opena Stan Wawrinka, potom Gael Monfils, dok u ženskoj konkurenciji zastupa Francuskinju Kristinu Mladenovic. Također zastupa interese mladih hrvatskih nada, Borne Čorića i Donne Vekić, a odnedavno se brine o karijeri Borne Devalda, osvajača prestižnog Orange Bowla u Miamiju.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.