Laziju prijeti izbacivanje iz Lige prvaka!

Laziju prijeti izbacivanje iz Lige prvaka!

Lazio se našao u problemima zbog mogućeg ponovnog pokretanja istrage protiv njih.

Nakon što su u posljednjem kolu prvenstva odnijeli pobjedu u gostima protiv Napolija i time izborili plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone, došlo je do novih sumnji u namještanje utakmica rimskog velikana Lazija.

Naime, sporne su utakmice iz 2011. godine koje je Lazio igrao na domaćem terenu protiv Genoe i Leccea. U cijelu priču umiješao se Francesco Baranca, tajnik organizacije vlasnika kazina koji je naveo kako je u iskazu na suđenju osumnjičenima u Cremoni Hrstyan Ilievski otkrio podatke koji bi mogli biti zanimljivi istražiteljima.

Mogli bi biti zanimljivi i Uefi jer je Lazio prvotno oslobođen sumnji, a sada bi se protiv njega ponovno mogla podignuti optužnica što bi ujedno značilo izbacivanje iz Lige prvaka.

Iz Lazija čvrsto opovrgavaju ove navode Barance: “Izjave poput onih kakve daje gospodin Baranca nemaju temelja te bespotrebno narušavaju mir klubova, igrača i navijača.” 

Ništa još nije potpuno službeno i nema dokaza kako Baranca govori istinu, ali navijači Lazija sigurno ne mogu mirno spavati nakon ovakvih optužbi na račun njihova kluba.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.