LeBron James dva tjedna izvan parketa

LeBron James dva tjedna izvan parketa

U pitanju su istegnuće ligamenata lijevog koljena i problemi s kralježnicom.

Problemi po Cleveland Cavalierse se nastavljaju. Iako su na početku sezone sastavili ekipu koja pretendira na naslov NBA prvaka, stvari baš i ne idu prema planiranom za ekipu iz istočne konferencije. Prvo su do kraja sezone izgubili centra Andersona Varejaa zbog puknuća Ahilove tetive, a sada se ozlijedila i glavna zvijezda kluba Lebron James.

Nakon što nije odigrao posljednje dvije utakmice u 2014. godini, Jamesu su dijagnosticirani problemi s kralježnicom i istegnuće ligamenata lijevog koljena koje će sanirati odmorom, protuupalnim sredstvima te fizioterapijom. Oporavak bi trebao trajati dva tjedna, dok će Cavaliersi u tom razdoblju odigrati devet utakmica, od čega će njih sedam biti na gostovanjima. Pogotovo će neugodna biti turneja po zapadnoj obali gdje će se sastati s Golden Stateom, Sacramentom, Phoenixom, LA Lakersima i LA Clippersima.

Jedina dobra vijest koja je ovih dana stigla u redove momčadi trenera Davida Blatta je odobrenje ureda NBA lige za angažman igrača kojim bi mogli zamijeniti Brazilca Andersona Varejaa koji je izvan stroja do kraja sezone.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.