Legenda Southamptona: Lovren bi se trebao ispričati navijačima ako opet misli zaigrati za ovaj klub

Legenda Southamptona: Lovren bi se trebao ispričati navijačima ako opet misli zaigrati za ovaj klub

Liverpool je 'svecima' za hrvatskog stopera ponudio 25 milijuna eura, a kada je to odbijeno, Lovren je izjavio da mu je glava već na Anfieldu

Dejan Lovren/Getty Images

Želi li Dejan Lovren još jednom obući dres Southamptona, prije toga će se morati ispričati svim navijačima kluba.

Poručio je to 45-godišnji Matthew Le Tissier, bivši engleski reprezentativac i drugi najbolji strijelac u povijesti Southamptona koji danas radi kao komentator na Sky Sportsu. Le Tissier smatra da je Lovren otišao daleko iznad granice ukusa kada je prije desetak dana, inzistirajući na transferu, izjavio da je njegova glava već u Liverpoolu.

– Kada se Lovren ispriča, ne vidim prepreku da nastavi igrati za ovaj klub. Već sam prokomentirao kako bi se igrači morali ponašati ako žele otići iz kluba. On definitivno nije bio ogledni primjer. Isprikom će osigurati da ga navijači ne dočekaju loše kada izađe na travnjak – kaže Le Tissier.

Dodao je da je hrvatski reprezentativac „sjajan igrač“, ali je „svojim postupcima pokazao nedostatak poštovanja prema klubu i navijačima“.

– Bilo bi dobro za nas da ga zadržimo, no samo ako će znati gdje mu je glava – zaključio je bivši „svetac“.

Lovren je prije nekoliko dana započeo pripreme s igračima Southamptona, a prema napisima otočkih medija, odustao je od namjere da štrajkom pokuša iznuditi prelazak u Liverpool. Klub je za njega odbio ponudu od 25 milijuna eura.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.