Legendarni brazilski nogometni reprezentativac bi volio voditi Srbiju!

Legendarni brazilski nogometni reprezentativac bi volio voditi Srbiju!

Legendarni brazilski nogometaš Roberto Carlos nakon završetka igračke karijere posvetio se trenerskoj, a ovih dana je u Beogradu gdje polaže za UEFA A trenersku licencu.

foto: https://www.thesun.co.uk

Legendarni brazilski nogometaš Roberto Carlos nakon završetka igračke karijere posvetio se trenerskoj, a ovih dana je u Beogradu gdje polaže za UEFA A trenersku licencu.

U razgovoru sa srpskim novinarima otkrio je da bi prihvatio ponudu preuzimanja klupe izbornika srpske nogometne reprezentacije.

“Srbija ima odlične igrače i svakome bi bilo zadovoljstvo trenirati ih. Svatko tko voli nogomet, onda ih i prati, a ja gledam i srpsku ligu. Znam neke igrače i sviđa mi se stil koji se forsira u Srbiji”, rekao je Roberto Carlos.

“Još ne govorim srpski, ali ću naučiti. Poznajem mnoge zemlje, Brazil, Španjolsku, Rusiju, Tursku, Italiju, ali ovdje je drugačija kultura, ljudi se sjajno odnose prema meni, uživam ovdje”, dodao je Brazilac koji je osvojio i naslov prvaka svijeta.

Iako se ne želi gurati prije reda, trenutni ambasador Real Madrida, sigurno ima ambicije sjesti na klupu nekadašnjeg kluba.

Zinedine Zidane radi nevjerojatan posao, meni je sada najvažnije dobiti licencu, idem korak po korak. Uskoro ću opet biti na terenu”, dodao je Carlos, prenosi B92.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.