Legendarni osvajač Lige prvaka: “Svaka čast Luki, no Messi će dokle god igra biti najbolji“!

Legendarni osvajač Lige prvaka: “Svaka čast Luki, no Messi će dokle god igra biti najbolji“!

Kamerunac je stao na stranu brojnih koji tvrde da je Leo najbolji u povijesti.

Foto: Sports.ndtv.com

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić u ponedjeljak je osvojio Fifinu nagradu The Best, za najboljeg nogometaša sezone, u kojoj je pobijedio ispred Cristiana Ronalda na drugom i Mohameda Salaha na trećem mjestu.

Naravno, brojni velikani ne slažu se s ovakvim poretkom i u medijima je sve više negodovanja. Neki ugledni novinari smatraju da je najboljim u ponuđenoj konkurenciji trebao biti proglašen Ronaldo, dok drugi smatraju kako se najbolji nalazi izvan navedene trojke.

A jedan od takvih je i slavni kamerunski napadač i osvajač Lige prvaka, Samuel Eto’o, koji je svoju podršku dao Lionelu Messiju:

“Svaka čast Modriću, no Lionel Messi je najbolji igrač svijeta i dokle god igra tako će i biti. Razumijem ljude koji su birali i dali glas Modriću zbog nastupa na Svjetskom prvenstvu, no za mene je Messi uvijek najbolji“, izjavio je Kamerunac, a njegovo mišljenje, između ostalih, dijele i slavni nogometaši i treneri kao što su Dani Alves, John Obi Mikel, Zlatan Ibrahimović, Ernesto Valverde, Unai Emery, Mauricio Pochettino, Alex Morgan