Legendarni Vjeran Simunić ponovno na klupi Zadra!

Legendarni Vjeran Simunić ponovno na klupi Zadra!

Na klupi Zadra bio je već u dva navrata i to u sezoni 2002./03. te 2005. godine.

foto: http://www.bolasepako.com

Vjeran Simunić novi je trener Nogometnog kluba Zadar, trećeligaškog kluba sa Stanova.

Uprava kluba i Simunić dogovorili su suradnju do kraja sezone, a službeno predstavljanje novog trenera bit će u utorak, 14. studenog u 09:30 sati u prostorijama kluba na stadionu Stanovi, priopćio je NK Zadar.

Vjeran Simunić rođen je 26. travnja 1953. godine u Splitu. Igrao je na poziciji vratara, a trenersku karijeru počeo je 1994. godine. Od tada je vodio preko 30 klubova u Hrvatskoj i inozemstvu.

Na klupi Zadra bio je već u dva navrata i to u sezoni 2002./03. te 2005. godine.

Veliki trag ostavio je u brunejskom klubu DPMM s kojim je dvaput osvojio singapurski Kup te dvaput bio viceprvak lige, a posljednji klub koji je vodio bio je Imotski prošle sezone.

“Zadar mi je jedan od najdražih gradova gdje sam do sada radio i sretan sam što su nam se putevi nakon 12 godina ponovno susreli. Ispalo je tako da je Zadar u ovom trenutku tražio trenera, ja sam bio slobodan i vrlo brzo smo se dogovorili. Ovaj grad i klub zaslužuju, ne drugoligaša, nego prvoligaša i spreman sam prionuti na posao. Dobro sam upoznat sa situacijom, pratio sam sve. Moramo od prve sljedeće utakmice probuditi zadarski dišpet i krenuti. Prvenstvo je dugo, treba odraditi ova tri kola do zimske stanke najbolje što se može i onda napraviti sve da na proljeće budemo pravi i krenemo po ostvarenje željenog cilja”, rekao je Simunić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.