Legendarni trener udario po HNS-u: “Rade što hoće, ali neće još dugo”

Legendarni trener udario po HNS-u: “Rade što hoće, ali neće još dugo”

Ćiro je ostao zatečen troškovima nogometnog saveza koji godišnje za struju i vodu izdvoji 1,2 milijuna kuna.

Davor Šuker/Youtube screenshot

U državi u kojoj blagajnice zarađuju 3.000 kuna ili manje, nogometni savez na komunalije troši 1,2 milijuna kuna, a prije samo pet godina dok je kuća nogometa bila u Rusanovoj troškovi su na godišnjoj razini iznosili 85,000 kuna.

Uz to, nevjerojatan je podatak da HNS i Davor Šuker na plaće honoraraca troše 16,165.213 kuna, dok na plaće stalnih zaposlenika troše 400.000 kuna manje. Čini se kako je u HNS-u bolje raditi preko studentskog ugovora.

Brojkama i stanjem u HNS-u koji na dan potroši 67.000 eura šokiran je i bivši izbornik Miroslav Blažević koji odrješito kao i uvijek poručuje.

“Ma to je strašno. Preselili su se iz Rusanove među elitu, s najboljim pogledom. Napravili su najveće zlo. Kažete da troše 67.000 eura na dan?! Kako to uopće komentirati? Rade što hoće, nitko im ne može ništa, ali neće još dugo. Boga mi, neće više biti tako. Došli su na vlast potpuno nelegalno i treba ih srušiti. Mora prestati njihova samovolja”, zagrmio je Ćiro pa nastavio u istom tonu.

“Frapirao sam se vidjevši te brojke, to nema nigdje. Sve su uništili onog dana kad su Romea Jozaka postavili na klupu kao savjetnika. Pa potom postave Antu Čačića?! Što je to nego zajeb… naroda. Uništili su Štimca, Kovača, Bilića. Zajeb… narod, a neka znaju da nitko nikad nije uspio protiv naroda pa neće ni oni. Ničija nije gorjela do vijeka, pa, Boga mi, neće ni njihova”, zaključak je Trenera svih trenera.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.