Leon Benko: Rijeka je bila sretan period mog života

Leon Benko: Rijeka je bila sretan period mog života

- Ovo možda i nije konačni kraj i rastanak. Možda se i vratim u Rijeku jednog dana, ako ništa onda kao turist..., rekao je Benko

Leon Benko/Getty Images

Leon Benko napustio je Kantridu, u razgovoru za službenu stranicu Nogometnog kluba Rijeka oprostio se od navijača Rijeke.

– Ponuda je zaista izdašna te je dobra i za mene i za klub. A što se tiče moje dvije i pol godine u Rijeci moram naglasiti da mi je bilo predivno. Ovdje su me, otkad sam stigao, svi predivno prihvatili i u samom klubu i od strane navijača. Djeca su mi bila ovdje u vrtiću i u školi i mogu reći da ovo bio jedan sretan period mog života. Drago mi je što sam bio u klubu i dio ove cijele priče i malo me srce boli što to ovakvo naglo stiglo, ali to je nažalost život profesionalca, ustvrdio je Leon Benko koji iz Rijeke nosi samo lijepe uspomene.

– Puno toga ću pamtiti, možda najviše one susrete sa Stuttgartom, ali napominjem da je za sve moje uspjehe zaslužna – ekipa. Zahvaljujem se svima, igračima, treneru, navijačima… Ekipi pak želim puno sreće, pogotovu u Kupu. Mislim da se Kup može osvojiti, rekao je Benko i poručio za kraj.

– Ovo možda i nije konačni kraj i rastanak. Možda se i vratim u Rijeku jednog dana, ako ništa onda kao turist…

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.