Liga nacija : Otvaramo gostovanjem na Pirinejima!

Liga nacija : Otvaramo gostovanjem na Pirinejima!

Čeka nas spektakl.

Bordeaux,21.06.2016.- Utakmica treceg kola skupine D, na Europskom prvenstvu u Francuskoj, Hrvatska - Spanjolska. Foto: Mario CUZIC/ZNA

Hrvatska nogometna reprezentacija danas je doznala suparnike u novom natjecanju, Ligi nacija. Čekaju nas teške utakmice sa Engleskom i Španjolskom, ali ovim su izbjegnute utakmice sa objektivno slabijim protivnika, mesarima, na pašnjacima. Sada ćemo igrati sa snažnim protivnicima, koji su pravo mjerilo snage, na visoko kvalitetnim travnjacima. Utakmice protiv takvih protivnika teško je i dogovoriti.

Ligu otvaramo gostovanjem u Španjolskoj. Još nije odlučeno na kojem će se stadionu igrati. Susret se igra 11. rujna u 20:45. Nakon toga slijede dvije domaće utakmice. Bit će zanimjivo vidjeti odluku HNS-a na kojem će se stadionu igrati. Poljud je naš najkvalitetniji stadion, ali iz poznatih razloga vjerojatno otpada. Rujevica je solidno rješenje, ali ima jako mali kapacitet. Vjerojatno će ponovo izbor pasti na Maksimir, koji nije u optimalnom stanju. Sa Englezima kući igramo 12. listopada, a sa Španjolcima 15. studenog. Obje utakmice su na rasporedu u 20:45.

Na kraj natjecanja, gostujemo na kultnom Wembleyu. Petrić više nije tu da šokira Engleze,ali svejedno imamo nove asove. Utakmica je na rasporedu 18. studenog u 15 sati.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.