LIGA ZA PRVAKA, 3. KOLO

LIGA ZA PRVAKA: PPD ZAGREB I NEXE UPISALI NOVE BODOVE

LIGA ZA PRVAKA: PPD ZAGREB I NEXE UPISALI NOVE BODOVE

Nedjeljno popodne rezervirano je za rukometne utakmice 3. kola Lige za Prvaka u kojoj su snage odmjerili rukometaši Zagreba i Dubrave, te našički Nexe i i Gorica.

Gradski derbi odigran između PPD Zagreb i RK Dubrava završio je pobjedom Lavova s rezultatom od 27:33 (14:16). Nakon početnog vodstva Dubrave, Zagreb je pojačao ritam svoje igre, te preko Markovića, Vujića i Horvata odlazi na dva gola prednosti. Dobre obrane Stevanovića nisu dopuštale domaćinima da se ozbiljnije uhvate priključka i Zagrebaše dovode do prednosti na poluvremenu. Domaćini iz Dubrave u drugom poluvremenu uspjeli su uhvatiti priključak te golom Ante Babića preokrenuti rezultat u svoju korist. No, da prednost dugo ne potraje pobrinuli su se Kontrec, Horvat i Vujić te doveli PPD Zagreb do nove pobjede.

Najefikasniji igrači utakmice bili su Horvat sa sedam i Marković sa šest pogodaka, dok je na vratim Stevanović skupio ukupno deset obrana. Kod domaćina Dubrave istaknuo se Kević sa šest i Kovačević s četiri pogotka, i vratarski trio sa skupljenih petnaest obrana.

Druga utakmica između RK NEXE i HRK GORICA otišla je na stranu domaćina koji su nakon poraza od Zagreba upisali novu pobjedu s rezultatom 29:24 (18:12). Našičani su tijekom cijele utakmice držali svoj ritam igre i bez nekih većih problema priveli utakmicu kraju.

Najučinkovitiji igrač Nexe-a bio je Barišić- Jaman s upisanih sedam pogodaka, dok je na vratima Perica Lelić skupio trinaest obrana. Kod gostiju iz Gorice sa šest pogodaka istaknuo se Luka Marjanović i Tomislav Sladoljev s dvanaest obrana.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.