Ligue 1 suspendirala Zlatana Ibrahimovića

Ligue 1 suspendirala Zlatana Ibrahimovića

Zlatan Ibrahimović kažnjen je s dvije utakmice neigranja zbog brutalnog prekršaja na Romainu Hamoumu.

Zlatan Ibrahimović/Getty Images

Zlatan Ibrahimović primio je još jedan ‘neočekivan’ udarac nakon što ga je Disciplinska komisija francuske nogometne lige suspendirala na dvije utakmice neigranja zbog teškog prekrašaja na Romainu Hamoumu.

Zanimljivo je da se sporni trenutak, zbog kojega je Zlatan završio “na hlađenju”, dogodio još 25. siječnja u ogledu PSG-a i Saint Etienna, a Ibra je tada od suca dobio tek – žuti karton.

Snimka je ipak pokazala kako je prekršaj bio nešto brutalniji no što se to činilo u pravi mah te je disciplinski sudac zadužen za slučaj švedskom reprezentativcu odlučio “odrezati” poštenu kaznu.

Na službenim je stranicama Ligue 1 objavljeno kako je Ibrahimovićeva verzija događaja saslušana 18. veljače, a dodatni je izvještaj predao i sudac spomenute utakmice.

Ibrahimović će sigurno propustiti prvenstveni derbi protiv Monaca, a potom i prvi susret četvrtfinala Kupa. PSG će vrlo vjerojatno uložiti žalbu, jer u prvenstvu za vodećim Lyonom zaostaju dva boda i novi bi kiks ozbiljno uzdrmao njihov ovosezonske ambicije.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.