Lindelof: “Možemo se nositi s pritiskom“, Larsson: “Italija je svejedno favorit“

Lindelof: “Možemo se nositi s pritiskom“, Larsson: “Italija je svejedno favorit“

Švedska četvorka dala je svoj osvrt na večerašnji dvoboj.

Foto: Aftonbladet.se

Švedsku večeras očekuje povijesna utakmica. Na San Siru će pokušati zadržati, zasluženo stečenu minimalnu 1:0 prednost s Friends Arene te osigurati nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Ipak, unatoč pobjedi, igrači Blagulta smatraju da su Talijani favoriti u večerašnjoj utakmici.

“Bilo je iznimno važno ne primiti gol. Sad smo u dobroj situaciji i došli smo u Milan s misijom osiguranja Svjetskog prvenstva. Izaći ćemo na teren i uživati u susretu. Kako god završilo, nećemo žaliti ni za čime, jer znamo kakva momčad nam stoji nasuprot nas“, izjavio je kapetan Andreas Granqvist za SVT.

Sličnog mišljenja je i Emil Forsberg:

“Ne možemo biti previše sretni. Znamo da smo ostvarili sjajnu pobjedu, no danas je nova utakmica pred nama. Najvažnija stvar je da budemo strpljivi. Mi smo ti koji vode 1:0 i najvažnije je da ne ispadnemo na neki banalni način. Važno je da igramo mudro, jer su Talijani spremni iskoristiti naše pogreške“, izjavila je švedska desetka.

“Dug je još put pred nama. Očekuje nas jako teška utakmica, protiv Italije, favorita, no mi vjerujemo u nas. Možemo se nositi s pritiskom jer igramo za nastup na Svjetskom prvenstvu i cijela nacija to od nas želi“, iskreno je progovorio stoper Manchester Uniteda Viktor Nilsson Lindelof.

Za kraj, Sebastian Larsson je zaključio: “Utakmica u Stockholmu ispala je na najbolji mogući način za nas. Ipak, ne smijemo smetnuti s uma da je Italija svejedno favorit i da nam neće nimalo olakšati večerašnji susret“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.