Lionel Messi odbio nagradu za igrača utakmice!

Lionel Messi odbio nagradu za igrača utakmice!

Argentinski maestro Lionel Messi odbio je primiti nagradu za igrača utakmice u prvom argentinskom susretu na ovogodišnjoj Copa Americi...

Lionel Messi/Getty Images

Nakon što je Argentina remizirala s Paragvajem (2:2) u svom premijernom susretu na Copa Americi nebesko-plavi reprezentativci, na čelu s Leom Messijem, odbili su primiti individualna priznanja za svoj učinak na terenu.

Gauči su, naime, bili bijesni zbog ishoda u kojemu su od 36. minute vodili 2:0 i držali sve u svojim rukama, a onda u praktički u posljednjim minutama primili pogodak za izjednačenje i prosuli sve dobro što su do tada napravili.

Igračem utakmice, u izboru MasterCarda, izabran je upravo ofenzivac Barcelone, no 27-godišnjak je nagradu odbio primiti – vjerojatno dijelom ljutit i zbog vlastite igre, odnosno nekoliko dobrih šansi koje je propustio u drugih 45 minuta utakmice.

Povjerenstvo za dodjelu nagrade namjeravalo je priznanje dodijeliti nekom drugom argentinskom reprezentativcu, no oni su kolektivno poručili da je predstavniku sponzora “bolje da se udalji” pa je nagrada stoga pripala strijelcu prvog paragvajskog pogotka, Nelsonu Haedo Valdezu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.