[LIVE STREAM] HRVATSKA vs. ESTONIJA

[LIVE STREAM] HRVATSKA vs. ESTONIJA

facebook-cover

U subotu 19. studenog  od 18 sati u zagrebačkoj dvorani Trnsko naše najbolje košarkašice ugostit će reprezentaciju Estonije. Bit će to susret pretposljednjeg kola skupine B u kojoj Hrvatska nakon četiri odigrane utakmice ima dvije pobjede i dva poraza.

Hrvatski košarkaški savez i Creative Media s ponosom najavljuju prijenos utakmice na službenom YouTube-kanalu HKS-a. Uz visoku tehnologiju slike i zvuka, gledatelji će moći uživati u TV-kvaliteti prijenosa. Ovime se nastupi ženske košarkaške reprezentacije nastoje dodatno približiti javnosti u svrhu popularizacije košarke na svim razinama.

Creative Media se u svom dosadašnjem tijeku bavljenja prijenosima košarkaških utakmica može pohvaliti odrađenim susretima Košarkaškog kluba Škrljevo, a domaći ogled “zelenih” iz dvorane Mavrinci protiv Zagrebačke Cibone pogledalo je više od dvije tisuće ljudi.

Nakon završenog prijenosa uživo, utakmica ženskih reprezentacija Hrvatske i Estonije bit će u cijelosti dostupna za ponovno gledanje na službenim stranicama Hrvatskog košarkaškog saveza i pripadajućem YouTube kanalu.

Prijenos će u ime Creative Medie realizirati redatelj Fabijan Černeka, snimatelji Krešimir Černeka i Siniša Barčić te Patrik Mršnik, novinar portala Sportarena.hr u ulozi komentatora.

Utakmica će se moći pratiti putem live stream prijenosa koji će biti dostupan  na linku .

Hrvatska ženska košarkaška reprezentacija foto: HKS

Hrvatska ženska košarkaška reprezentacija foto: HKS

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.