Ljetna škola kineziologa u Poreču

Ljetna škola kineziologa u Poreču

Ovogodišnja tema bila je "Kineziologija i područje edukacije, sporta, sportske rekreacije i kineziterapije u razvitku hrvatskog društva".

foto: in Portal, news portal za osobe s invaliditetom

Na 25.po redu Ljetnoj školi kineziologa, koja se ove godine održala od 28.lipnja do 5.srpnja u Poreču, predstavljen je i sport osoba s invaliditetom.

Ovogodišnja tema  susreta bila je “Kineziologija i područje edukacije, sporta, sportske rekreacije i kineziterapije u razvitku hrvatskog društva”.

Među izlagačima su bili i predstavnici Hrvatskog paraolimpijskog odbora.  Ante Čavar, Ante Mihaljević i Željko Černić izlagali su temu  Doprinos hrvatskih ratnih vojnih invalida Domovinskog rata razvoju paraolimpijskog sporta, a Jasna Lulić Drenjak i Luka Dobrović EU projekti u sportu osoba s invaliditetom kao primjeri dobre prakse u razvitku RH.

U sklopu cijelog događaja organizirano je i prezentiranja fotografija iz izložbene kolekcije „Snaga paraolimpizma“ autora Damira Senčara. Fotografije prikazuju nastup hrvatskih paraolimpijaca na ljetnim i zimskim Igrama 2004-2014.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.