Ljetne sportske igre mladih

Ljetne sportske igre mladih

Muška nogometna ekipa iz Svete Nedelje, "El Classico 2", u kategoriji kadeta osvojila je sjajno treće mjesto.

Foto: Sportske igre mladih Facebook

Na 20. Sportskim igrama mladih u Splitu koje su održane od 15.do 17. kolovoza, ukupno se natjecalo 16 ekipa iz Hrvatske.

Muška nogometna ekipa iz Svete Nedelje, “El Classico 2”, u kategoriji kadeta osvojila je sjajno treće mjesto.
Drugi puta zaredom predstavljali smo Svetu Nedelju, osvojivši jako dobro treće mjesto. Prošle godine imali smo četvrto pa nam je ovo dobar poticaj za dalje. Izuzetno sam ponosan na svoju ekipu, koju su ove godine predstavljali: Mateo Jankavić (14), Borna Graciš (15), Stipe Krstanović (15), Andrej Lovreček (14), Juraj Motočić (14), Ivan Bešlić (14), Leonard Vrančić (14) i Mark Pavić (14).
Znam da su dali sve od sebe i zaista su postigli odličan uspjeh. Bili su najmlađi natjecatelji, ali nisu se uplašili starijih protivnika. Da smo imali više sreće u polufinalu, ušli bi u finale. Ali smo barem ostvarili ono po što smo došli, a to je brončana medalja“, rekao je Kristijan Stipanović, trener i voditelj ekipe.

Pobjednici državnih natjecanja iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine nastupit će na Velikom međunarodnom finalu koje će se održati 25. i 26.kolovoza za kada je zakazano i svečano zatvaranje.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.