Lončar najbolji igrač TRVL-a, Obradović najbolji strijelac

Lončar najbolji igrač TRVL-a, Obradović najbolji strijelac

Luka Loncar

Nakon što je proteklog vikenda 18. kolom završen regularni dio Triglav vaterpolske lige dodijeljene su i nagrade za najbolje pojedince ove sezone.

Dvije od tri otišle su u ruke hrvatskim reprezentativcima te članovima najbolje momčadi regularnog dijela, Juga CO. Tako je ona najbitnija, za najboljeg igrača otišla reprezentativnom centru Luki Lončaru dok je najbolji strijelac Paulo Obradović. Nagradu za najboljeg vratara dobio je Miloš Ščepanović.

O nagradama je odlučivala četveročlana komisija u sastavu Perica BukićMilorad KrivokapićPetar PorobićMilivoj Bebić. Oni su odlučili da će najvrjednija nagrada za najboljeg pojedinca sezone u ruke baš Luki Lončaru piše službena Jugova stranica. Lončar je ove godine bio stvarno sjajan, a u sezoni je postigao okruglih 20 pogodaka.

Uvjerljivo najbolji strijelac natjecanja je još jedan Jugaš Paulo Obradović. Iako je u nemilosti izbornika Ivice Tucka popularni Medo pokazuje kako je još uvijek sjajan igrač. U 16 utakmica koliko ih je odigrao postigao je čak 51 pogodak, čak 16 više od idućeg najboljeg pa dileme oko nagrade nije bilo.

Za najboljeg vratara proglašen je vratar drugoplasiranih Jadran Carina Miloš Ščepanović. Lako je moguće kako je nagradu dobio da ne odu sve u ruke Jugašima jer takav scenarij be bi bio nezaslužen. Crnogorski reprezentativac čak nije bio stalno prvi vratar svoje momčadi, ali stručna komisija donijela je ovakvu odluku.

Nakon Final Foura koji se igra nadolazećeg vikenda u Dubrovniku ista ova komisija odabrati će i najbolje na tom turniru. Osim spomenutih momčadi na završnom turniru nastupiti će i zagrebačka Mladost te beogradski Partizan.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.