Lovren: “Jedva čekam australske pripreme”

Lovren: “Jedva čekam australske pripreme”

Nakon što je propustio prošle predsezonske pripreme, Dejan Lovren s veseljem gleda prema Australiji, gdje će redsi tesati formi za sljedeću nogometnu sezonu...

Dejan Lovren/Foto: Gettyimages

Dejan Lovren već sada kao ‘zapeta puška’ čeka početak sljedeće sezone, odnosno prve zajedničke momčadske pripreme s redsima, nakon što je početkom prošle godine dres Southamptona zamijenio Liverpoolovim.

Klub s Anfielda za novu će se nogometnu godinu pripremati u Australiji, a hrvatski je branič takvu odluku jedva dočekao budući da protekle pripreme na sjevernoameričkom kontinentu nije odradio zbog izostanka vize.

“Bit će to moja prva pripremna sezona s momčadi, a posebno se veselim Australiji jer tamo živi mnogo Hrvata i, naravno, navijača Liverpoola. Jedva čekam da počne”, uzbuđen je Lovren.

“Pripreme su jedan od najvažnijih dijelova sezone, period kad se izgrađuje momčad. Nadam se da ću biti u dobroj formi, kvalitetno se pripremiti i biti spreman za iduću sezonu”, kaže.

Liverpool je australske pripreme prošao i 2013, kad su u Melbournu igrali u užarenoj atmosferi, pred 95 tisuća navijača koji su na početku utakmice privrženost redsima iskazali uglas otpjevavši legendarnu himnu ‘You’ll Never Walk Alone’.

“Škrtel mi je pričao o tome, bio sam iznenađen”, prokomentirao je Lovren. “Nikad nisam čuo da je na jednu predsezonsku utakmicu stiglo toliko mnogo navijača – a bili su tamo zbog naše momčadi.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.