Lovren: “Kad smo loši, svi su loši; zašto upirati prstom samo u mene?”

Lovren: “Kad smo loši, svi su loši; zašto upirati prstom samo u mene?”

Dejan Lovren spreman je odgovoriti na prošlosezonske kritike...

Dejan Lovren/Foto: Gettyimages

Dejan Lovren prvi je put s momčadi Liverpoola krenuo na prave predsezonske pripreme, osjeća se odlično i spreman je za prvenstvo u kojemu će “konačno pokazati tko je i zašto je došao na Anfield.”

Mnogi su upravo hrvatskog reprezentativnog braniča etiketirali kao glavnog krivca za loše Liverpoolove prošlosezonske rezultate, označavali ga velikim promašajem Uprave redsa, a Lovren je spreman na sve kritike odgovoriti – igrama na terenu.

“Bilo je teško, za sve u klubu i oko njega. Znam i sam da nisam igrao najbolje, ali ne mogu sam igrati obranu. Na terenu se nalazi 11 igrača i kad smo dobri, svi su dobri, a kad smo loši – svi su loši, a ne samo ja. Momčad smo i tako na to treba gledati, čemu smisao upirati prstom samo u mene?”, pita se Lovren.

“Ne slažem se s tim. Znam sve što su mediji pisali o meni i najmanje što želim je ponovno to čitati. Želimo napredovati i biti bolji, a ako u tome uspijemo, svi ćemo biti zaslužni”, misli hrvatski reprezentativac.

Liverpool, dakle, može samo prema naprijed. “Trebamo zaboraviti sve što se događalo i okrenuti se budućnosti. Ne možemo gledati u prošlost, znam da će nova sezona biti mnogo bolja. Pojačanja su odlična, Milner je fantastičan, Origi također, a i Danny Ings. Nadam se da ću i ja imati dobru sezonu, a odlično je da postoji konkurencija. Nitko ne smije biti 100 posto siguran u mjesto u momčadi, svi se moramo izboriti za svoje minute.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.