Lovren: “Mi smo pobjednici, dali smo sve za domovinu!”

Lovren: “Mi smo pobjednici, dali smo sve za domovinu!”

Iako utučen jer je do zlatnog odličja falilo tako malo, Dejan Lovren ne može ne pokazati koliko je ponosan na cijelu ekipu.

Foto: HNS / Facebook

Hrvatska je nogometna reprezentacija izgubila u finalu Svjetskoga prvenstva. Iz ovog dvoboja nije izašla kao slabija momčad i baš nam iz tog razloga ovaj poraz pada još teže.

Naši Vatreni ponovno su ostavili srce na terenu, dali i posljednju kap znoja, no, lopta je okrugla i sreća je ovoga puta ipak bila na strani Francuza.

I hrvatski branič, Dejan Lovren, smatra kako je ovo nije bila prava pobjeda Francuske. “Na glup smo način izgubili. Ali gledajmo pozitivno. Svi su bili uz nas. Navijači su nas nosili tijekom cijelog prvenstva. Želim čestitati izborniku Daliću. Ono što je učinio za nas je nezamislivo. Ovo je za sve one koji nisu bili uz nas i koji su u nas sumnjali. Pokazali smo im da su u krivu. Mi smo pobjednici. To ne smijemo zaboraviti.” rekao je Lovren.

Kratko je progovorio i o tijeku utakmice. “Držali smo loptu u nogama i igrali najljepši nogomet dosad. Ali, to je njihova taktika. Znali su što žele i pobijedili su. Mi ne smijemo zaboraviti da smo drugi i da je to najveći uspjeh hrvatskog nogometa. Veselimo se dočeku. Želimo vidjeti ljude koji nas vole.”

Nakon utakmice obratio se dirljivom porukom i navijačima preko Instagrama. “Uff, tesko je naravno prihvatit ovaj poraz, ali znate sta ponosan sam kao nikad do sad u svome zivotu.” napisao je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.