Lovren: “Ne osvrćem se na loše komentare, a Klopp mi je rekao da mogu biti najbolji igrač svijeta“!

Lovren: “Ne osvrćem se na loše komentare, a Klopp mi je rekao da mogu biti najbolji igrač svijeta“!

Velike riječi njemačkog trenera.

foto: www.facebook.com/LiverpoolFC

Dejan Lovren našao se na meti kritičara još otkako je 2014. godine iz Southamptona za 20 milijuna funti prešao u Liverpool. Jedan od rijetkih ljudi koji mu je vjerovao i još uvijek mu vjeruje bio je Jurgen Klopp, a upravo je hrvatski reprezentativac Nijemca pohvalio u intervjuu za The Sunday Times.

“Kad me izvadio u utakmici protiv Tottenhama u kojoj smo izgubili 4:1 još u listopadu i to na poluvremenu, bio sam jako bijesan. No, za dva dana pozvao me u svoj ured i rekao mi da ću, ako budem mislio o sebi onako kako on misli o meni, biti jedan od najboljih igrača na svijetu. Tada mi je dokazao koliko vjeruje u mene pa sam i ja počeo vjerovati u njega“, započeo je stoper.

“Nekad o sebi mislim da sam jako dobar, a nekad da nisam uopće dobar, no loši komentari me ne diraju. On mi govori da budem uravnotežen, no teško je to. Nekad imaš samopouzdanja i dobre si volje, a nekad nisi. Svi griješe, no ja odigram jednu lošu utakmicu i svi mi govore da sam loš. Zašto? Pa ne zaslužujem to, veliki igrači ne trebaju sedam utakmica da dokažu nekome da je pogriješio, već odmah u slijedećoj isprave pogrešku“, zaključio je Dejan.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.