Lovren: “Opušteni smo, jedva čekamo Njemačku”

Lovren: “Opušteni smo, jedva čekamo Njemačku”

Hrvatska U17 reprezentacija čeka do sada najveći ispit na SP-u u Čileu...

Foto: UEFA/Sportsfile

Hrvatska kadetska reprezentacija sve je bliže odlučujućoj utakmici na Svjetskom prvenstvu u Čileu. U četvrtak u 21 sat po hrvatskom vremenu mini kockasti sučelit će se Njemačkoj u osmini finala, a izabranici Darija Bašića spremni su i kao zapete puške čekaju viceprvaka Europe.

“Poštujemo činjenicu da je Njemačka europski viceprvak, ali svaka momčad ima određene mane – tako i oni”, kaže Davor Lovren. “Moramo ih pokušati otkriti, a zatim i iskoristiti. Pokušat ćemo igrati svoj nogomet, a kad uspijemo u tome teško nas je svladati.”

Hrvatska se u skupini sučelila SAD-u, Čileu i Nigeriji, bit će im ovo, dakle, prvi ‘europski dvoboj’ na ovom prvenstvu. “To što sada igramo s Europljanima ne bi trebalo utjecati na taktičku pripremu. Ako se držimo onoga što nam izbornik kaže, zadržimo svoj stil igre, moglo bi završiti dobro po nas”, ističe brat poznatijeg Deana.

“Ogled čekamo u opuštenoj, momčadskoj atmosferi. Jedva čekamo Njemačku i želimo prezentirati Hrvatsku u  najboljem svjetlu”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.