LP: Dinamo protiv Dinama danas na Maksimiru

LP: Dinamo protiv Dinama danas na Maksimiru

Dinamovi igrači/Foto: facebok.com/dinamo

Dinamo će u utorak (20:45) na Maksimiru igrati prvu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka protiv gruzijskog Dinama. Uoči susreta trener Modrih Zlatko Kranjčar najavio je novi europski izazov koji čeka prvake.

“Čeka nas teška utakmica, sigurno nam neće biti lako, ali vjerujem da ćemo biti pravi, pokazati dobru igru i doći do željenog rezultata. Igramo pred našim navijačima, zna se koji su nam ciljevi i želimo pobjedu”, rekao je trener Kranjčar pa nastavio o protivniku: “Imaju tradiciju, povijest, prvaci su i iza sebe prolaz u 3. pretkolo. Sigurno su na nivou Vardara i nadam se da će igrači odgovoriti na zahtjeve koji će biti ispred njih.”

Gruzijski prvak bi svojim stilom igre trebao čak i više odgovarati Modrima nego makedonski Vardar: “Mislim da je Dinamo u stvaranju igre lakši protivnik nego Vardar jer su Makedonci bili hitri, brži i jako je teško bilo graditi igru. Vjerujem da smo tu u prednosti, ali naravno da će igrači morati odgovoriti na pravi način”, zaključio je Kranjčar.

Trener gruzijskog Dinama Juraj Jarabek uvjeren je pak u kvalitetu svoje momčadi, ali i smatra kako njegova momčad ima određenu prednost.

“Između ova dva Dinama postoji jedna velika razlika. Na vama je pritisak, vi morate pobijediti i proći, a mi nemamo taj imperativ”, rekao je Jarabek.

Ulaznice za utakmicu se prodaju od 10 sati na blagajnama stadiona, a mogu se kupiti i isprintati putem portala ulaznice.hr. Cijene su 10 kuna sjever, 20 kuna istok i 30 kuna zapad dolje.

Utakmica počinje u 20.45 na Maksimiru.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.