LP: JUG – Waspro

LP: JUG – Waspro

Utakmica petog kola LEN Lige prvaka Jug CO – Waspo Hannover igra se u srijedu 8. veljače s početkom u 19,00 sati uz uz izravan prijenos na programu Arenasport 1.

Skupina A

Olympiacos – OSC
Ova utakmica je odigrana dan ranije 7. veljače. Olympiacos je slavio rezultatom 7:4 (1:1, 2:1, 4:1, 0:1).

18,00 sati Szolnoki – Spandau 04
Budući da kao domaćin imaju direktan plasman na Final six, Mađarima je glavni cilj prvo mjesto u skupini koje ih vodi direktno u polufinale. Spandau im ne bi trebao biti velika prepreka na njihovom putu.

19,30 sati Olympic Nice – AN Brescia
Ukoliko žele izboriti plasman na završni turnir, Brescia mora uzeti bodove na Azurnoj obali. To im neće bit lak zadatak obzirom da Francuzi očajnički traže prve bodove u njihovoj premijernoj sezoni među najboljim europskim klubovima. Protiv Brescije šanse se im daleko veće nego potiv Olympiacosa ili Szolnokija, ali u svakom slučaju, Talijani su favoriti.

POREDAK: 1. Olympiacos 13 (+1), 2. Szolnoki 10, 3. OSC 7 (+1), 4. AN Brescia 4, 5. Spandau 04 3, 6. Olympic Nice 0.

Skupina B

18,30 sati Partizan – Pro Recco
Razlika u kvaliteti između ove dvije momčadi je enormna i svaki drugi rezultat osim visoke pobjede gostiju bio bi ravan senzaciji. Kako je pobjednik već poznat i nema razloga za sakrivanje taktičkih detalja, ove se dvije momčadi od nedjelje zajedno pripremaju u Beogradu.

19,15 sati CNA Barceloneta – ZF Eger
Ovo je utakmica kola. Iza Pro Recca i Jug CO, ove dvije momčadi imaju jednake šanse za hvatanje treće pozicije koja vodi na završni turnir. U sljedećih desetak dana Barceloneta i Eger odigrat će dvije utakmice i nakon toga mnoge će stvari biti jasnije. Nema nepoznanica, odlično se poznaju obzirom da se zadnjih godina uvijek nalaze u istoj skupini, a zanimljivost je da su u posljednje dvije sezone utakmice igrane u Barcelone završavale remijem.

POREDAK: 1. Pro Recco 12, 2. Jug CO 7, 3. ZF Eger 6, 4. CNA Barceloneta 5, 5. Waspo Hannover 2, 6. Partizan 1.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.