LP: Kaotično stanje u Kijevu, zbog neorganiziranosti stotine navijača Liverpoola propušta finale!

LP: Kaotično stanje u Kijevu, zbog neorganiziranosti stotine navijača Liverpoola propušta finale!

Nevjerojatne scene dolaze nam iz glavnog grada Ukrajine.

Foto: UEFA Champions League / Facebook

Samo dan prije finalnog dvoboja Lige prvaka između Liverpoola i madridskog Reala u Kijevu, stotine navijača Redsa saznalo je nevjerojatne vijesti kada je agencija zadužena za organizaciju odlaska na finale objavila da su njihovi letovi – otkazani!

Naime, World Choice Sport u svoje ruke preuzeo je transport navijača Kloppove momčadi u Kijev, ali su tri leta morala biti otkazana zbog kaotičnog stanja na aerodromu u Kijevu, koji, čini se, nije spreman za toliki broj dolaznih letova.

Iz agencije tvrde da propust nije došao s njihove strane, već krive isključivo kijevsku zračnu luku i ističu da sami ne snose nikakvu odgovornost. Kao znak utjehe navijačima nude ispriku i povrat novca.

“Dragi kupci, s velikim žaljenjem obavještavamo Vas da smo bili primorani otkazati tri leta u Kijev. S obzirom na veliki broj dolaznih letova, zračna luka Kiev Borispyl nije uspjela pronaći mjesto na koje bi naši avioni mogli sletjeti. Poduzeli smo veliki napor u posljednja dva dana ne bi li riješili ovaj problem uz pomoć kluba Liverpoola, policije i Uefe, no, ništa se nije moglo učiniti“, stoji u službenom priopćenju agencije.

Očito će se navijači ova tri nesretna leta morati pomiriti sa činjenicom da će finale morati gledati pred malim ekranima.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.