Lucija Zaninović nakon trećeg europskog naslova: Sve se poklopilo, presretna sam!

Lucija Zaninović nakon trećeg europskog naslova: Sve se poklopilo, presretna sam!

- Snagu sam dobila iz napornih treninga koji su prethodili ovom natjecanju. Znala sam da mogu svaku curu pobijediti, ali i da ima pet-šest djevojaka koje mogu mene pobijediti. Sve se poklopilo i presretna sam, zaključila je Lucija.

Lucija Zaninović/Getty Images

Splićanka Lucija Zaninović ispisala je u Bakuu novu stranicu iznimno uspješne taekwondo karijere. Zaninović je pobjedom nad Francuskinjom Aziez osvojila svoj treći uzastopni naslov u kategoriji do 49 kilograma!

– Predivan je osjećaj tri puta biti europska prvakinja, sanjala sam to i dala sam puno truda u trening, evo to je rezultiralo zlatnom medaljom, presretna sam, objasnila je nakon finala Lucija i potom se još malo dotakla velike morbe s Francuskinjom:

– Aziez je uvijek neugodna i bori se dosta prljavo, ali mi baš to donese neki dišpet i motiv da je pobijedim, uvijek su borbe s njom dramatične, ali uvijek odu u moju korist. Snagu sam dobila iz napornih treninga koji su prethodili ovom natjecanju. Znala sam da mogu svaku curu pobijediti, ali i da ima pet-šest djevojaka koje mogu mene pobijediti. Sve se poklopilo i presretna sam, zaključila je Lucija.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.