Ludnica u Moskvi: Naši vatreni navijači okupirali centar grada

Ludnica u Moskvi: Naši vatreni navijači okupirali centar grada

Ovo smo čekali godinama, a sada je konačno tu pred nama. Hrvatska igra finale Svjetskog prvenstva u nogometu i sve je u znaku Vatrenih. Kockice se vijore diljem Rusije.

Foto: Lea Perhoč

Nogometna ludnica ne staje, traži se karta više, a hrpa hrvatskih navijača koja je pohrlila u Moskvu već je stigla i napeto iščekuje finalnu utakmicu Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Francuske!

Uživo iz Rusije: Hrvatski navijači 'okupirali' MoskvuViše na http://bit.ly/2NdBtEK

Gepostet von 24sata am Samstag, 14. Juli 2018

Ovo smo čekali godinama, a sada je konačno tu pred nama. Hrvatska igra finale Svjetskog prvenstva u nogometu i sve je u znaku Vatrenih. Kockice se vijore diljem Rusije, ali ne samo Rusije. Brojni navijači diljem svijeta u nedjelju će od 17 sati kao jedan navijati za Hrvatsku.

Brojni novinari, pogotovo Južnoamerički, su nas ispitivali o stanju igrača, o ozljedama, tko će biti spreman i tako dalje. Svi do jednog složni su u tome da će Hrvatska postati prvak svijeta i ući u skupinu tih, do sada, osam nedodirljivih reprezentacija koje su uspijevale osvojiti svjetsko natjecanje.

A ako je suditi prema priloženom, Moskva će u nedjelju gorjeti. I to u crveno-bijelim bojama. Modrićevi Vatreni idu ispisati povijest.

www.24sata.hr/sport

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.