Luis ogorčen: “Mladi nemaju poštovanja i gledaju samo na zaradu“!

Luis ogorčen: “Mladi nemaju poštovanja i gledaju samo na zaradu“!

Foto: Goal.com

Velika zvijezda Atletico Madrida i nogometne reprezentacije Brazila Filipe Luis žestoko je osudio ponašanje mladih igrača, koji prema njegovom mišljenju, s prvom imalo većom zaradom zaborave na prave vrijednosti u životu.

Iz osobnog iskustva pričao je o raznim nepodobštinama, kao i činjenici da su razlog njegove kasne afirmacije na nogometnoj sceni upravo alkohol i noćni provodi.

“Volio sam izlaziti do dugo u noć i piti više od onoga koliko je trebalo. Na sreću, otac me vratio na pravi put i sretan sam št one moram zarađivati novac na teži način. Dakako, pritisak je velik, no ja za svega nekoliko sati treninga zaradim mjesečnu plaću prosječnog radnika“, objektivno je priznao Luis za El Mundo.

Osvrnuo se 32-godišnjak i na ostale, mlade kolege, koji kao da žive u oblacima:

“U oblacima živi 80 posto igrača, a pogotovo mladih. Vjeruju da je za zavrijediti poštovanje trenera dovoljno imati osam tetovaža, brendirane torbe, cipele od 400 eura… Činjenica je da zaboravljaju na stvarni svijet oko sebe“, ljutito je izjavio Luis prije subotnjeg okršaja protiv Barcelone, kojeg je najavio slijedećim riječima:

“Uvijek sam ja taj koji završi u ulozi mesara, no i jedini način na koji da se Lionel Messi zaustavi je prekršaj. Moja zadaća biti će da mu uvijek budem blizu i ne dozvolim mu slobodu u igri. Za mene, on je najbolji igrač na svijetu, a Blaugrana konstantno u vrhu“, zaključio je Luis.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.