Luiz Felipe Scolari: Hrvatska igra tehnički sofisticiran nogomet

Luiz Felipe Scolari: Hrvatska igra tehnički sofisticiran nogomet

- Hrvatska više ne igra engleskim stilom kao što je to nekada bio slučaj. Sada je iznimno tehnički potkovana i igra na najvišoj razini, rekao je izbornik Brazila

Luiz Felipe Scolari/Getty Images

Luiz Felipe Scolari, izbornik Brazila, dao je veliki intervju za službenu stranicu FIFA-e točno sto dana prije početka Svjetskog prvenstva. Brazilski izbornik ustvrdio je da je njegova reprezentacija spremna, te da je sve organizirano i na pravom putu. Naravno, jedno pitanje ticalo se i skupine u kojoj nastupa Brazil, a u kojoj se nalaze još Hrvatska, Meksiko i Kamerun.

– Hrvatska igra jako dobro, gaji tehnički sofisticiran nogomet. Njihov stil igre je jako sličan onom južnoameričkih reprezentacija u segmentu da su jaki na loptu. Hrvatska više ne igra engleskim stilom kao što je to nekada bio slučaj. Sada je iznimno tehnički potkovana i igra na najvišoj razini. Kamerun je također ekipa s puno tehničkih kvaliteta. Puno puta se od njih nešto očekivalo, a na kraju nisu ništa napravili. Ili ništa nismo očekivali, a oni bi iznenadili. Meksiko je naš tradicionalan suparnik. Igraju također kvalitetan nogomet i uvijek su nam nezgodan protivnik, rekao je Luiz Felipe Scolari.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.