Luka je izabrao! Inter ga mami milijunima, on želi novi izazov

Luka je izabrao! Inter ga mami milijunima, on želi novi izazov

U Italiji Luka ne bi tražio veću plaću od devet milijuna eura godišnje, iako postoje ideje po kojima ga Inter privlači s plaćom od 11 milijuna eura po sezoni. I španjolski AS tvrdi da Luka nije imun na te ideje Intera.

Indianexpress.com

Iako je Florentino Perez jednom izjavom srušio sve snove navijača Intera o Luki Modriću, španjolski AS ima svoju teoriju koju su zakuhali Talijani.

Smatraju kako Modrić želi novi izazov u karijeri i pokušat će nagovoriti Pereza da ga pusti u milanski Inter čim se vrati s godišnjeg odmora.

Modrić želi postati dio momčadi u kojoj su već Perišić, Brozović i Vrsaljko, a u 32. godini tako bi potpisao svoj posljednji ugovor.

Ugovor s Realom traje mu do 2020., a u prvaku Europe zarađuje 9 milijuna eura godišnje. U Italiji ne bi tražio veću plaću od te, iako postoje ideje po kojima ga Inter privlači s plaćom od 11 milijuna eura godišnje.

Dali bi za njega 15 milijuna eura za početak posudbe, a sljedeće ljeto bi ga otkupili za 25.

– Modrić može otići ako će netko platiti 750 milijuna eura – stav je alfe i omege europskog prvaka – stav je Florentina Pereza.

Popustio je on već jednom kad je Cristiano Ronaldo zatražio odlazak u Juventus, a sad ga, čini se, Luka stavlja na nove poteškoće.

Ukoliko postoji istina u tome da je Luka izabrao Inter, teško će ga Perez uspjeti zadržati…

www.24sata.hr/sport

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.