Luka Modrić impresionirao Mateja Mitrovića

Luka Modrić impresionirao Mateja Mitrovića

Nakon ozljede Dejana Lovrena, izbornik Niko Kovač pozvao je u reprezentaciju igrača Rijeke Mateja Mitrovića, a kojeg je pak posebno impresionirao vezni igrač madridskog Reala.

Luka Modrić/Getty Images

Nakon što mu je za Norvešku ‘otpao’ stoper Liverpoola Dejan Lovren, strateg Hrvatske još se jednom okrenuo ka Kantridi te odlučio dati priliku Mateju Mitroviću, koji je za Hrvatsku debitirao u prijateljskoj utakmici protiv Argentine u Londonu.

Mladi igrač Rijeke svoje je dojmove podijelio na službenim klupskim stranicama.

“Gotovo je cijeli tjedan atmosfera bila opuštena, imali smo vremena i za razbibrigu, ali posljednja dva dana pred utakmicu bila su potpuno drukčija. Koncentracija, ozbiljnost i potpuna posvećenost utakmici protiv Norveške. Što se tiče treninga, oni i nisu bili previše naporni, što je razumljivo, najviše se radilo na taktici”, nadodao je.

Osim Mitrovića, Rijeku su još prestavljali redom Ivan Vargić, Marin Leovac, Ivan Tomečak i Anas Sharbini. Matej se, pak, posebno osvrnuo na Luku Modrića, ali i status Riječana u reprezentaciji:

“To je prije svega čast za nas, ali i za Rijeku. Moram napomenuti da mi je činjenica što je toliko mojih suigrača u reprezentaciji uvelike olakšala boravak u istoj. Luka Modrić je klasa iznad ostalih, to se vidi u svakom njegovu potezu, svakom koraku. On uvijek ima rješenje za svaku situaciju.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.