Luka Modrić: Nitko nije osvojio Ligu prvaka dvije godine zaredom, nadam se da ćemo mi biti prvi

Luka Modrić: Nitko nije osvojio Ligu prvaka dvije godine zaredom, nadam se da ćemo mi biti prvi

- Ne volim govoriti o svojoj igri, prepuštam to drugima. Za utakmicu protiv Basela mogu reći da sam zadovoljan, ali znam da mogu pružiti i više, ustvrdio je Luka Modrić

Luka Modrić/Getty Images

“Stvoreno u Tottenhamu” bila je aluzija engleskih medija nakon što je Luka Modrić asistirao Garethu Baleu za drugi pogodak Reala u uvjerljivoj pobjedi protiv Basela na otvaranju Lige prvaka. Englezi sa sjetom gledaju na dvojac koji je nekada nosio dres Tottenhama, a danas je važan dio kraljevskog kluba.

– Dobro sam se osjećao, važno je bilo otvoriti Ligu prvaka pobjedom nakon razočaravajućeg rezultata protiv Atletica. Bilo je važno zabiti golove, pobijediti i vratiti samopouzdanje koje smo možda malo izgubili. Nema razloga da gubimo samopouzdanje, dobro smo igrali, posebice u prvih pola sata, rekao je Luka Modrić.

– Dalek je put, ima još puno utakmica. Niti jedna momčad nije osvojila dvije titule u Ligi prvaka zaredom, nadam se da ćemo mi biti prvi. Moramo ići utakmicu po utakmicu. Biti skromni i igrati svaku utakmicu s pravim stavom, to je jedini put. Ako ćemo igrati kao momčad, možemo daleko dogurati, rekao je Modrić.

– Ne volim govoriti o svojoj igri, prepuštam to drugima. Za utakmicu protiv Basela mogu reći da sam zadovoljan, ali znam da mogu pružiti i više, zaključio je Luka Modrić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.