Luka Modrić u Madridu predstavio hrvatski dres za SP: Hrvatska je uz Brazil najveći favorit skupine

Luka Modrić u Madridu predstavio hrvatski dres za SP: Hrvatska je uz Brazil najveći favorit skupine

- Imamo zahtijevnu skupinu s velikim reprezentacijama. Međutim, vjerujemo da smo dovoljno kvalitetni kako bismo prošli skupinu, objasnio je u razgovoru za meksički ESPN Modrić

Luka Modrić/Getty Images

Luka Modrić odradio je u Madridu predstavljanje novog hrvatskog dresa za Svjetsko prvenstvo i pritom odgovorio na nekoliko pitanja novinara meksičkog ESPN-a.

Hrvatska na svjetskoj smotri igra u skupini A protiv Brazila, Meksika i Kameruna, a Meksikance je najviše zanimalo što hrvatski veznjak zna o njihovoj reprezentaciji:

– Hrvatska je jednom igrala protiv Meksika i nažalost izgubila. Znam neke meksičke nogometaše, ali moram priznati da nisam vidio kako igra reprezentacija. No, imamo dovoljno vremena vidjeti sve njihove prednosti i slabosti, objasnio je hrvatski reprezentativac.

Kockasti protiv Meksika igraju u posljednjem dvoboju 23. lipnja. Modrić je u nastavku razgovora dodao kako je optimist što se tiče hrvatske prezentacije u Brazilu.

– Imamo zahtijevnu skupinu s velikim reprezentacijama. Međutim, vjerujemo da smo dovoljno kvalitetni kako bismo prošli skupinu. Bit će teško, ali mislim da smo poslije Brazila favoriti, zaključio je Modrić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.