Luka Modrić u Madridu predstavio hrvatski dres za SP: Hrvatska je uz Brazil najveći favorit skupine

Luka Modrić u Madridu predstavio hrvatski dres za SP: Hrvatska je uz Brazil najveći favorit skupine

- Imamo zahtijevnu skupinu s velikim reprezentacijama. Međutim, vjerujemo da smo dovoljno kvalitetni kako bismo prošli skupinu, objasnio je u razgovoru za meksički ESPN Modrić

Luka Modrić/Getty Images

Luka Modrić odradio je u Madridu predstavljanje novog hrvatskog dresa za Svjetsko prvenstvo i pritom odgovorio na nekoliko pitanja novinara meksičkog ESPN-a.

Hrvatska na svjetskoj smotri igra u skupini A protiv Brazila, Meksika i Kameruna, a Meksikance je najviše zanimalo što hrvatski veznjak zna o njihovoj reprezentaciji:

– Hrvatska je jednom igrala protiv Meksika i nažalost izgubila. Znam neke meksičke nogometaše, ali moram priznati da nisam vidio kako igra reprezentacija. No, imamo dovoljno vremena vidjeti sve njihove prednosti i slabosti, objasnio je hrvatski reprezentativac.

Kockasti protiv Meksika igraju u posljednjem dvoboju 23. lipnja. Modrić je u nastavku razgovora dodao kako je optimist što se tiče hrvatske prezentacije u Brazilu.

– Imamo zahtijevnu skupinu s velikim reprezentacijama. Međutim, vjerujemo da smo dovoljno kvalitetni kako bismo prošli skupinu. Bit će teško, ali mislim da smo poslije Brazila favoriti, zaključio je Modrić.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.