Luka Modrić uoči Borussije: Moramo nametnuti svoju kvalitetu

Luka Modrić uoči Borussije: Moramo nametnuti svoju kvalitetu

- Možda nije na razini na kojoj je igrao u Tottenhamu, ali je vrlo važan igrač. Mislim da nije sebičan, rekao je Modrić o Garethu Baleu

Nogometaši Reala u srijedu će protiv Borussije krenuti u lov na polufinale Lige prvaka. Upravo su Nijemci prošle godine izbacili kraljevski klub iz Lige prvaka. Na konferenciji za novinare bio je i Luka Modrić.

– Mi smo ista ekipa i isti igrači. Zaboravili smo prošlu sezonu i sada smo jako motivirani. Moramo biti koncentirani na utakmicu. Ne smijemo izgubiti glave samo zato jer smo već izgubili od Borussije, rekao je hrvatski reprezentativac.

– Lewandowski je važan igrač i puno će im nedostajati. S druge strane dobro se brane i opasni su u kontranapadu. Moramo nametnuti svoju kvalitetu i našu mogućnost da pronađemo odgovore na travnjaku. To će biti važan dio utakmice jer njihovi kontranapadi su jako opasni. Igrat ćemo napadački, ali u isto vrijeme bit ćemo oprezni u obrani, rekao je Modrić.

U posljednje vrijeme španjolski mediji puni su kritike na račun igre Garetha Balea.

– Možda nije na razini na kojoj je igrao u Tottenhamu, ali je vrlo važan igrač. Mislim da nije sebičan. On na kraju ima najviše asistencija, želi zabiti, ali i asistira. To nije problem, zaključio je Luka Modrić

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.