MacIntyre mijenja ozlijeđenog Krošelja na golu Medveščaka

MacIntyre mijenja ozlijeđenog Krošelja na golu Medveščaka

MacIntyre je s Medveščakom već imao jednu vrlo uspješnu KHL epizodu.

Foto: KHL Medveščak

Gašper Krošelj, prvi vratar Medveščaka ozlijedio se tijekom gostujuće pobjede u Innsbrucku. Kako Krošeljeva ozljeda zahtjeva određeno, duže vrijeme oporavka Medvjedima će se kao vratar uz Rosandića i Nikolića pridružiti Drew MacIntyre, domaćim navijačima već poznato ime iz Medveščakove KHL etape.

MacIntyre se Medveščaku pridružio u četvrtoj KHL sezoni (2016/17). Uz KHL ima iskustvo igranja u AHL-u i NHL-u gdje je tri puta sudjelovao i na All Stars utakmici. Dok je igrao za Medveščakovu KHL momčad MacIntyre je po izboru lige proglašen najboljim vratarom 13. tjedna KHL prvenstva u sezoni 2016./17.

S Medveščakom je bio ugovorno vezan na točno određeni vremenski period nakon kojeg se Klub i igrač nisu dogovorili o nastavku suradnje te MacIntyre u siječnju odlazi u njemački Adler Mannheim. U Medveščaku je MacIntyre odigrao 21 utakmicu uz postotak obrana 92.5 dok u četiri susreta nije upisao niti jedan gol (shotout)!

MacIntyre u Medveščak dolazi na određeno, kao zamjena za prvog vratara Krošelja i prema sadašnjem planu u Medveščaku će se zadržati do kraja listopada do kada ima ugovor s Klubom. Novi vratar će se momčadi pridružiti u iduća 24 sata no za sada još nije poznato hoće li službeni dres Medveščaka odjenuti već na utakmici s Graz99ersima u petak u u Domu sportova (19:15h).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.