Madriđani mijenjaju Casillasa – Casillom

Madriđani mijenjaju Casillasa – Casillom

Real Madrid želi dovesti Kiku Casilla...

Kiko Casilla/Foto: Gettyimages

Premda je predsjednik Espanyola Joan Collet prije nekoliko dana javno priznao kako je klub odbio ponudu madridskog Reala za vratara Kiku Casilla, posljednje informacije iz Španjolske govore da bi se transfer na koncu ipak mogao ostvariti.

Kraljevski klub primoran je ovoga ljeta naći ‘zamjenu’ za Ikera Casillasa – ikonu kluba koja je napustila Santiago Bernabue i potpisala za Porto, a fokus Realovih čelnika usmjeren je ka Kiku – Casillu.

28-godišnji čuvar mreže karijeru je prošao upravo u Realovoj akademiji, nastupao je za njihovu B i C momčad, no potom je, 2007. godine, potpisao za Espanyol.

Prvotna Realova ponuda od četiri milijuna eura, piše španjolski AS, sada je ‘podebljana’ na šest milijuna eura, što bi – smatraju tamošnji stručnjaci, trebalo smekšati Upravu Katalonaca.

Da se nešto definitivno kuha, govore i posljednje izjave trenera Espanyola Sergija Garcije. “Real je povijesna prigoda za jednog igrača, šansa koja se dobiva jednom u životu i prilika da se pridružite najboljim igračima svijeta – jednostavno ju morate prihvatiti zatvorenih očiju. Takvo je što nemoguće odbiti jer se radi o top klubu, vrhu vrhova”, kazao je za El Mundo Deportivo.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.