Mala smo zemlja, ali nogometno veliki zato skromno i ponizno

Mala smo zemlja, ali nogometno veliki zato skromno i ponizno

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker: "Nismo još ništa postigli, idemo utakmicu po utakmicu."

foto: www.hns-cff.hr

Hrvatska je na Parku prinčeva pobijedila Tursku 1:0 golom Luke Modrića te ponovno prizvala sjećanja iz 1998. godine.

“Sretan sam, pogotovo zato jer smo na ovom istom stadionu ostvarili nešto veliko 1998. godine, na ovom travnjaku, u istoj svlačionici, a  Luka Modrić je zabio fantastičan pogodak na istom mjestu. Igrači su se borili, izbornik je dobro obavio svoj posao, a pritom smo još tri puta pogađali okvir gola”, rekao je predsjednik HNS-a Davor Šuker analizirajući pobjedu protiv Turske te dodao kako je pred  Hrvatskom još dosta posla.

“Igračima i navijačima želim poručiti da ostanemo skromni i ponizni. Nismo još ništa postigli, idemo utakmicu po utakmicu. Mislim da imamo dovoljno kvalitete, a uživali su svi – od ljudi u Parizu i VIP lože, do Australije i Južne Amerike. Dobili smo čestitke sa svih strana svijeta”, naglasio je Šuker.

Predsjednik saveza hrvatskim reprezentativcima je čestitao na  velikoj borbenosti i za kraj lijepo rekao: “Mi smo mala zemlja, ali nogometno smo veliki s obzirom na plasman na 9 od 11 velikih natjecanja. Želimo nastaviti tu prekrasnu priču, želim da zadržimo ovu energiju i želim da budemo još bolji.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.