Mali Kockasti pred velikim ispitom! Oporavila se i nadolazeća zvijezda

Mali Kockasti pred velikim ispitom! Oporavila se i nadolazeća zvijezda

Za dvoboje protiv San Marina i Grčke momčadi se priključio i oporavljeni Lovro Majer.

Nenad Gračan/Foto www.hns-cff.hr/Drago Sopta

Nakon tri pobjede u prva tri kola, hrvatsku nogometnu U-21 reprezentaciju očekuje nastavak natjecanja u skupini 1 kvalifikacija za Europsko prvenstvo koje će se 2019. održati u Italiji i San Marinu.

Odabranike izbornika Nenada Gračana očekuju utakmice protiv San Marina u Velikoj Gorici 8. studenog, te Grčke u Solunu 13. studenog.

Na prvotnom popisu izbornika Nenada Gračana nije bilo promjena, a priključio se i Lovro Majer iz Lokomotive, s kojim je unatoč manjih zdravstvenih poteškoća sve u redu.

“O početnoj ćemo postavi odlučiti nakon treninga. Protiv San Marina moramo biti ozbiljni i odgovorni, te ne podcijeniti suparnika. Bez obzira što smo favoriti, najvažnije je pripremiti igrače da uđu u utakmicu kao u sve tri prijašnje utakmice. Mislim da tada neće biti problema i da ćemo se moći u miru spremiti za Grčku”, kazao je Gračan.

Pripreme mlade momčadi za ogled s Grcima mogle bi biti vrlo slične pripremama seniorskog sastava pod vodstvom Zlatka Dalića.

“Mlada grčka reprezentacija igra slično kao i njihova seniorska momčad, agresivno s brzim izlascima u protunapade. U vrhu napada imaju moćnog igrača koji zna zadržati loptu te ga moramo dobro analizirati. Pozitivan rezultat u Grčkoj dao bi nam veliki poticaj za nastavak kvalifikacija”, istaknuo je Gračan.

Rezultati by SofaScore

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.